Tandretning og tandregulering for både børn og voksne​

Tandregulering og retning af tænder er noget, som både voksne og børn kan have behov for at få udført. For nogle er den klassiske term bøjletandlæge lig med et langvarigt forløb i løbet af teenageårene, hvor metalbøjlen benyttes. Sådan foregår tandregulering hos Specialtandlægerne i Ortodonti i København dog ikke.

Tværtimod gør vi en dyd ud af at benytte os af den mest moderne og nyudviklede teknologi inden for tandretning for voksne og børn, hvilket ikke nødvendigvis foregår med en tydelig metalbøjle. Derimod kan en tandregulering eller tandretning foregå på en mere diskret måde med Invisalign-metoden, som er en usynlig bøjle

Hvad er tandregulering?

En tandregulering er i sig selv en justering af tændernes placering i din mund, og denne foregår oftest hos børn, hvis tandstillingsfejlen udfylder Sundhedsstyrelsen kriterier for gratis tilbudt behandling. Vælges en privat tandretning for barnet, skal honoraret betales uden kommunal støtte. Dette gælder dog ikke, hvis barnet er tilmeldt praksisordning for 16-18 årige uden påbegyndt behandling, som ellers havde krævet kommunal betaling.

​Tandretning for voksne udfører vi også, og dette har aldrig været mere effektivt og nemt. Med Invisalign-metoden får du nemlig en næsten usynlig bøjle, som fjerner mange af generne ved traditionel retning af tænder. Således kan alle i dag få en tandretning, også uden at skulle optræde med ”togskinner” på til dagligt. Teknikken er dog mere kompliceret, og derfor dyrere, men efter 12-18 måneder går de fleste herfra med et smukt smil!

Ring og hør mere om tandretning

Hvis du har spørgsmål til tandregulering og vores udretning af dine tænder, så tøv ikke med at ringe ind til klinikken på telefon 33 12 32 12. Telefontiderne ses på vores skærm, og i tidsrummet er vi glade for at kunne besvare spørgsmål og bekymringer, du måtte have.​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialtandlægerne

Specialtandlæger i ortodonti ApS

CVR: 20015888​

Åbningstider​

Mandag   9.00 - 17.00​

Tirsdag    8.00 - 16.00​​

​​Onsdag   8.00 - 16.00​​

Torsdag   9.00 - 17.00​​

Fredag     8.00 - 12.00​​

Telefontider

Mandag - Onsdag​ ​9.00 - 14.00

​Torsdag ​9.00 - 11.00

​​Fredag   ​8.00 - 10.00