Få en usynlig bøjle med Invisalign

En Invisalign bøjle er en nærmest usynlig bøjle, så du ikke skal bekymre dig om udseendet. Denne specialfremstillede og gennemsigtige tandskinne bliver formet efter dine tænder, hvilket sikrer usynligheden.

Dermed får du med denne metode en måske mere uforstyrret hverdag, som ikke medfører de gener, som traditionelle tandbøjler kan give. Bøjlen bruges normalt 22 timer i døgnet og udskiftes op til  hver 14. dag.

Antallet af bøjler (alignere) varierer afhængigt af din tandstilling, men det skal understreges, at ikke alle tandstillingsfejl kan reguleres med en Invisalign bøjle.

TAG KONTAKT FOR AT HØRE MERE OM INVISALIGN-BØJLEN

En gennemsigtig bøjle fra Invisalign efterlader mange af vores patienter lettede og glade over ikke at skulle have fast bøjle på tænderne. Dog kan bøjlen ikke benyttes ved alle tandreguleringer.​

Du er velkommen til at tage kontakt til klinikken på telefon 33 12 32 12, hvis du har spørgsmål eller ønsker en konsultation, hvor der er bedre mulighed for at vurdere omfanget af behandlingen – både med hensyn til bøjler, pris og tidsrum. 

1.​

Det amerikanske computerfirma Invisalign® har skabt helt nye muligheder inden for tandregulering. Med en gennemsigtig bøjle fra Invisalign indscannes patientens aftryk, hvorefter tænderne kan flyttes virtuelt på skærmen. Behandlingen med Invisalign opdeles fra start til slut i en række stadier, og der fremstilles en aligner svarende til hvert stadie. Med en usynlig bøjle fra Invisalign kan der være fra 15 til 50 stadier.

2.

En Invisalign bøjle er kun synlig helt tæt på. Den skal bruges i 22 timer i døgnet og hver aligner skal bruges i op til 14 dage. Hvor mange aligners, der skal til for at opnå resultatet med Invisalign, er afhængig af tændernes stilling. Er tænderne meget skæve, kan det være nødvendigt med en let beslibning af tændernes kontaktpunkter.​

3.

Invisalign-aligneren er på plads i munden. Det er vigtigt, at Invisalign bruges efter forskriften. Det er ikke alle tandstillingsfejl, der egner sig til behandling med Invisalign. Men dette kan hurtigt bekræftes på vores klinik i København​

​​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialtandlægerne

Specialtandlæger i ortodonti ApS

CVR: 20015888​

Åbningstider​

Mandag   9.00 - 17.00​

Tirsdag    8.00 - 16.00​​

​​Onsdag   8.00 - 16.00​​

Torsdag   9.00 - 17.00​​

Fredag     8.00 - 12.00​​

Telefontider

Mandag - Onsdag​ ​9.00 - 14.00

​Torsdag ​9.00 - 11.00

​​Fredag   ​8.00 - 10.00